NSK Bordtennis

Norrtulls SK är innerstadsklubben som välkomnar alla pingisintresserade. Klubben är på stark frammarsch, både vad gäller breddverksamhet och elitsatsning.

Från att länge ha varit en klubb främst för en mindre grupp seniorer har vi de senaste fem-sex åren utvecklats till en klubb med över 200 medlemmar i regelbunden träning. De allra flesta är barn och ungdomar mellan 6 och 16 år.


Vi håller till i Vasa Real och Gustav Vasa Skola vid Odenplan, i Östra Real vid Karlaplan, Liljeholmshalle samt nu också i Eiraskolan på Kungsholmen. Vi är Stockholms enda innerstadsklubb för pingis. Vi inom pingisen samarbetar och har ett gemensamt kansli med Norrtulls övriga sektioner, fotboll, innebandy, handboll och bandy.


Vi erbjuder bra träning för alla:
• nybörjare (barn i olika åldrar),
• de som vill spela någon gång i veckan,
• de som vill träna mycket och kanske göra en elitsatsning,
• seniorer, elit och motion.


På skolloven anordnas dagläger där även spelare från andra klubbar har möjlighet att delta.


Vår seniorverksamhet är en av Sveriges mest framgångsrika där även våra egna ungdomar nu börjar ta för sig. Både vårt A-lag och vårt B-lag spelar säsongen 2017/2018 i division 1. Vi har även två lag i division 2 och ett i division 3. Vårt relativt nystartade damlag spelar i division 1 för damer. Därutöver har vi lag i Stockholms-serien, division 6 där våra yngre spelar tillsammans samt två lag i veteranserien både för erfarna och oerfarna spelare.


Vi anordnar två tävlingar varje år, Norrtullslaget på hösten och Stockholm Open på våren.


Det allra mest glädjande inom klubben just nu är det stora intresset för våra pingisskolor, tio stycken när detta skrivs. Framtiden ser ljus ut för oss i Norrtulls SK.

Välkommen du också!

Följ oss via Facebook!

I vår Facebook-grupp kan ni bland annat följa de evenemang och tävlingar som vi är med i eller arrangerar. Ni kan också se hur våra tävlingsspelare tränar och tävlar. Gå med i gruppen för att följa NSK bordtennis närmare.

Klicka på den här länken!

Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md olearys
Md ica vanadis
Md pingis
Md butterfly
Md adidas
Md sponsorhuset logga
Md biluthyrning
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub