Nsk bt

NSK Bordtennis

Norrtulls SK är innerstadsklubben som välkomnar alla pingisintresserade. Klubben är på stark frammarsch, både vad gäller breddverksamhet och elitsatsning.

Från att länge ha varit en klubb främst för en mindre grupp seniorer har vi de senaste fem-sex åren utvecklats till en klubb med över 200 medlemmar i regelbunden träning. De allra flesta är barn och ungdomar mellan 6 och 16 år.


Vi håller till i Vasa Real och Gustav Vasa Skola vid Odenplan, i Östra Real vid Karlaplan, Liljeholmshalle samt nu också i Eiraskolan på Kungsholmen. Vi är Stockholms enda innerstadsklubb för pingis. Vi inom pingisen samarbetar och har ett gemensamt kansli med Norrtulls övriga sektioner, fotboll, innebandy, handboll och bandy.


Vi erbjuder bra träning för alla:
• nybörjare (barn i olika åldrar),
• de som vill spela någon gång i veckan,
• de som vill träna mycket och kanske göra en elitsatsning,
• seniorer, elit och motion.


På skolloven anordnas dagläger där även spelare från andra klubbar har möjlighet att delta.


Vår seniorverksamhet är en av Sveriges mest framgångsrika där även våra egna ungdomar nu börjar ta för sig. Både vårt A-lag och vårt B-lag spelar säsongen 2017/2018 i division 1. Vi har även två lag i division 2 och ett i division 3. Vårt relativt nystartade damlag spelar i division 1 för damer. Därutöver har vi lag i Stockholms-serien, division 6 där våra yngre spelar tillsammans samt två lag i veteranserien både för erfarna och oerfarna spelare.


Vi anordnar två tävlingar varje år, Norrtullslaget på hösten och Stockholm Open på våren.


Det allra mest glädjande inom klubben just nu är det stora intresset för våra pingisskolor, tio stycken när detta skrivs. Framtiden ser ljus ut för oss i Norrtulls SK.

Välkommen du också!

Norrtullsslaget 2016

10 okt, 2016
Hej! Nu är det återigen dags för årets pingishöjdpunkt Norrtullsslaget, tävlingen spelas denna säsong 26-27 november i Liljeholmshallen. Vänligen se bifogad fil för att se årets inbjudan. Väl mött i Liljeholmen 26-27 november! Med vänliga hälsningar Norrtulls SK

Uppstartsläger 27/8!

4 aug, 2016
Lördagen 27 augusti kommer vi att arrangera ett utvecklande och givande uppstartsläger i Liljeholmshallen. Ett perfekt läge att tjuvstarta träningen inför en ny och rolig pingistermin. Mycket pingis utlovas! Läs mer

Sommaravslutning!

23 maj, 2016
28:e maj arrangerar vi i Norrtulls SK sommaravslutning! Läs mer

Kansliet är sommarstängt

29 jun, 2018
Kansliet är sommarstängt och öppnar igen måndag 30 juli. Trevlig sommar önskar vi på kansliet!

Stötta NSK:s projekt för nyanlända barn

28 maj, 2018
Sm square bild integration
NSK startar nu en särskild fond ”NSK SOCIAL FOND” för att kunna driva vidare våra projekt för att stötta nyanlända barn med familjer samt andra barn med ekonomiska svårigheter. Läs mer

50 nya medlemmar - fortfarande behov av kläder och material

11 apr, 2018
​Vårt integrationsprojekt går framåt och vi är glada att ha kunnat välkomna 50 nyanlända barn och ungdomar att börja idrotta med oss. Mycket tack vare er medlemmar har majoriteten kunnat få träningskläder men det finns fortfarande en del som saknar kläder och annat material. Läs mer
Här visas nyheter.

Följ oss via Facebook!

I vår Facebook-grupp kan ni bland annat följa de evenemang och tävlingar som vi är med i eller arrangerar. Ni kan också se hur våra tävlingsspelare tränar och tävlar. Gå med i gruppen för att följa NSK bordtennis närmare.

Klicka på den här länken!

Md webp.net gifmaker  1
Md sponsorhuset logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md adidas
Md gif pingis 180615
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub