Om verksamheten

Norrtulls SK är innerstadsklubben som välkomnar alla pingisintresserade. Klubben är på stark frammarsch, både vad gäller breddverksamhet och elitsatsning.

Från att länge ha varit en klubb främst för en mindre grupp seniorer har vi de senaste fem-sex åren utvecklats till en klubb med över 200 medlemmar i regelbunden träning. De allra flesta är barn och ungdomar mellan 6 och 16 år.

Vi håller till i Vasa Real och Gustav Vasa Skola vid Odenplan, i Östra Real vid Karlaplan samt nu också i Eiraskolan på Kungsholmen. Vi är Stockholms enda innerstadsklubb för pingis. Vi inom pingisen samarbetar och har ett gemensamt kansli med Norrtulls övriga sektioner, fotboll, innebandy, handboll och bandy.

Vi erbjuder bra träning för alla:
• nybörjare (barn i olika åldrar),
• de som vill spela någon gång i veckan,
• de som vill träna mycket och kanske göra en elitsatsning,
• seniorer, elit och motion.

På skolloven anordnas dagläger där även spelare från andra klubbar har möjlighet att delta.

Vår seniorverksamhet är en av Sveriges mest framgångsrika. Vårt A-lag spelar i div.1 . Vi eftersträvar att ha seriespelande lag i många olika divisioner så att alla, inklusive våra duktiga ungdomar, ska få motstånd på lämplig nivå. Säsongen 2015/2016 har vi, utöver de tre lagen i nationellt seriespel, även lag i div.2, div. 3, div. 5, div. 6 och div.7.

Vi anordnar två tävlingar varje år, Norrtullslaget på hösten och Stockholm Open på våren.

Det allra mest glädjande inom klubben just nu är det stora intresset för våra pingisskolor, tio stycken när detta skrivs. Framtiden ser ljus ut för oss i Norrtulls SK.

Välkommen du också!

Md webp.net gifmaker  1
Md sponsorhuset logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md adidas
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub