Grattis Christer

Grattis Christer Ribohn, en stor NSK-supporter som fyllt 70 år! På sin 70-årsfest önskade sig Christer att gästerna skulle ge sina gåvor till NSK istället för till honom själv. Totalt fick klubben hela 15 550 kronor tack vare Christer och hans vänner. Detta är vi oerhört glada för – TACK CHRISTER!

Läs Christers NSK-historia och beskrivning av sin fest nedan:

"Festen hölls för 70 personer i en trevlig lokal på Skeppsbron där gruppen Fantastic Four (kända från Idrottsgalan och Fotbollsgalan) stod för en del av underhållningen. Bland gästerna återfanns förutom släkt och vänner 5 gamla barndomskamrater som alla spelat fotboll, ishockey och bandy för NSK. Vi växte alla upp kring Birger Jarlsgatan nära Roslagstull.

Dessutom var det 6 lagkamrater från Hammarbys laguppställning på 70-talet och bland dem Ronnie Hellström, Kenta Ohlsson, Lill-Hinken m fl. AIK:s målvakt från 70-talet, Ronny Gustafsson var med och eftersom man inte kan diskriminera Djurgården så deltog även Björn Persson.

Vi som växte upp med NSK pratar ofta om hur fantastiskt bra vi hade det och med en "Spalla" (NSK:s grundare) som alltid fanns med på alla matcher. När vi var 11 år gamla ordnades det en fotbollsresa till Oslo där vi spelade en förmatch, vilket var fantastiskt på den tiden.

Lite kuriosa är att vi aldrig hade någon organiserad träning, jag var 15 år när jag första gången deltog i en träning men det var i annan klubb. Det gick bra ändå för oss, Johannes bollplan var vårt dagis och en av grabbarna spelade fotboll och ishockey i dåvarande div 2 (numera div 1) och andra i div 3 och i div 4.

Tack vare dessa fantastiska minnen var det ett lätt val att inför min födelsedag försöka ge tillbaka något till Norrtulls SK.

Vi är alla väldigt stolta över NSK och gläds åt den otroliga utveckling som skett i form av antal medlemmar sedan vi var aktiva och inte minst att ni idag har ett eget kansli vilket bara var en dröm tidigare."

Md hemkop logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md logga dunross
Md japsko victas
Md adidas
Md fnd trademark cmyk pos horizontal 300dpi
Md rsz ica sabbatsberg large
Md nb logo black cmyk
Md esmg logo pos
Md sverige united
Md handelsbanken
Md ica vanadis  2
Md meds
OFFICIELL LEVERANTÖR
Md olearys logo norrtull
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub