Påsklovsläger 2018

NSK Påsklovsläger är öppet för alla fotbollsspelare födda 2005-2012 och leds av klubbens ledare. Lägret riktar sig till de spelare som på skollovet vill ta chansen att bli bättre på fotboll tillsammans med vänner - både nya och gamla. Välkomna!

Notera att för spelare födda 2005-2008 finns också NSK Påskcamp. Det lägret är riktat till de som tränar i våra extragrupper eller som tränar 2-4 träningar i veckan i den regelbundna verksamheten. Läs mer under fliken NSK Påskcamp.

Anmälan:
Fyll i vårt formulär för att anmäla dig - du hittar det GENOM ATT KLICKA HÄR!

OBS! Notera att sista anmälan är söndag 25 mars och att det efter det inte tas emot fler anmälningar!

OBS 2! I år har vi också begränsat med platser per åldersgrupp för att säkra kvalitén - läs mer i anmälningsformuläret!

Dagar och tider:
Lägret arrangeras vecka 14 på påsklovet - tisdag 3 april till fredag 6 april och dagarna pågår 09.00-16.00.
Du väljer själv i anmälan antalet dagar ni vill vara med och det går såklart att vara med hela lägret eller enstaka dagar.

Plats:
Bellevue BP och Norra Real BP - båda på konstgräs.

Upplägg:

Grupperna delas upp baserat på ålder och varje grupp har fasta ledare. Utöver det kommer det finns specialisttränare på plats som roterar mellan grupperna och lägger fokus på svårare moment med mindre grupper. Vi vill uppmärksamma er på att nivåindelning används av ledarna i vissa moment för att alla spelare ska utmanas på sin nivå.

Tisdag och torsdag består av två träningspass per dag (f.m/e.m). Onsdagen ägnas åt att alla spelare får öva på just det den spelaren vill bli bättre på - alla spelare får välja ett område för förbättring i samband med anmälan. På fredagen avslutas hela lägret med en individuell poängjakt och prisceremoni.

Utrustning:
Kom klädd i klubbens officiella träningskläder, ta med fylld vattenflaska och pumpad fotboll i rätt storlek varje dag. För NSK:are inköps material ni saknar inför lägret på vår webbshop: http://www.lannasport.se/sv/norrtullssk

Kostnad:

Alla dagar: 1100 kr. Vi fakturerar avgiften till de anmälda.

Önskar man inte gå hela veckan kan man anmäla sig till några dagar. Kostnaden är då:

1 dag = 350 kr, 2 dagar = 600 kr, 3 dagar = 850 kr

Syskonrabatt:

Anmäler man flera syskon så får man en rabatt per syskon från det andra syskonet. Rabatten baseras på antal anmälda dagar - 1 dag = 50 kr, 2 dagar = 100 kr, 3 dagar = 150 kr, 4 dagar = 200 kr

Lunch/mellanmål:

Lunch och mellanmål ingår för samtliga spelare. Allergivänliga alternativ finns och detta uppmärksammas om i anmälningsformuläret.

Md webp.net gifmaker  1
Md sponsorhuset logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md adidas
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub