Allmän information (svenska)

Nedan finner ni lite information om NSK:s bordtennisverksamhet. Har ni några frågor utöver det som anges nedan är det bästa att maila till oss.

TERMINER
Vår pingisverksamhet pågår under följande perioder:
Hösten: Vecka 35-vecka 51 (ingen träning vecka 44, helgen vecka 51)
Våren: Vecka 2-vecka 21(ingen träning 6-7 januari, vecka 9, vecka 15, annandag påsk 13 april, valborg 30 april, kristi himmelsfärd 21 maj)

TRÄNARE
NSK strävar efter att ge alla pingisspelare bästa möjliga förutsättningar att utvecklas och ha kul. En viktig del av detta är duktiga tränare.

Ni kan läsa mer om våra tränare genom att KLICKA HÄR!

AVGIFTER
Avgiften för spel under är termin är (utöver medlemsavgiften på 300 kr för alla spelare):
Pingisskola: 1100 kr
Flickgruppen: 1400 kr
Övriga ungdomsgrupper: 1400 kr
Motionärer: 850 kr
Motionär Plus: 1850 kr
Extra träningstillfälle per vecka: 700 kr/tillfälle

I avgiften ingår täckning för tränare, hallhyra, försäkring, klubbadministration, bord och bollar. För alla ungdomsgrupper ingår det även två tävlingar per spelare och termin.

KLÄDER
NSK samarbetar med Japsko/Victas och alla spelare köper sina egna NSK-kläder genom deras webbshop (undantaget nya spelare i pingisskolan som tilldelas t-shirt och rack). Vi uppmuntrar alla spelare att bära NSK-kläder till och från samt på träningar och tävlingar. Observera att det är obligatoriskt med officiell NSK-matchtröja på tävlingar/seriespel.

Ni beställer era kläder genom att KLICKA HÄR!

TÄVLINGAR
Förutom för spelare i pingisskolan så erbjuds möjligheten att vara med och tävla.Vi har tagit fram en lista med tävlingar och vilka grupper tävlingarna är lämpliga för i syfte att underlätta för alla spelare att kunna tävla på rätt nivå. Att tävla är en viktig del i att utvecklas som spelare och det är kul att kunna testa sin utveckling mot andra spelare. Missa inte att det ingår två tävlingar per spelare i terminsavgiften (OBS! Gäller ej motionärsgrupper).

För att se tävlingsschemat och anmäla er KLICKA HÄR!

LÄGER
NSK erbjuder en möjlighet att spela pingis under i princip alla lov. Våra läger är ett utmärkt tillfälle att kunna få in mycket träning tillsammans med andra pingisintresserade spelare samtidigt som det är ett utmärkt och kul sätt att spendera sina lediga dagar med sina vänner.

För att läsa mer och anmäla er till våra läger KLICKA HÄR!

MER OM PINGISSEKTIONEN
Vill du läsa mer om pingissektionen och dess historia kan du göra det genom att KLICKA HÄR!

FRÅGOR
Har ni några ytterligare frågor så hör bara av er till oss på bordtennis(a)norrtullssk.se så gör vi vårt bästa att försöka hjälpa er.

Md hemkop logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md japsko victas
Md nsk hemsida
Md meds
OFFICIELL LEVERANTÖR
Md adidas
Md rsz ica sabbatsberg large
Md handelsbanken
Md ica vanadis  2
Md olearys logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub