Summercamp

I juni är det dags för NSK Summercamp! Se till att boka in er på en av veckorna redan nu för få den perfekta starten på sommaren! Båda lägerveckorna är öppna för alla födda 2012-2002. Lägret är öppet för spelare i NSK och andra klubbar såväl som barn och unga som vill prova på att spela bordtennis utan tidigare erfarenhet. Utöver pingisträning med våra bästa ledare i en bra lokal ingår lunch, träningströja, en kvällsaktivitet och samåkning.

För att kunna ha hög kvalitet finns det ett maxtak på 36 platser per vecka - se till att anmäla er i så god tid som möjligt.

Tränare:

Klubbens målsättning är att ha meriterade tränare på lägret klara tränare i dagsläget är Gustav Pihlsgård och Craige Campbell. Vecka 24 gästar Tobias Bergman lägret för er i klubben som inte känner Tobias sedan tidigare har han varit huvudtränare i Norrtull fyra säsonger kombinerat med ansvar för Sveriges juniorlandslag till hösten kommer Tobias vara ungdomskapten med ett övergripande ansvar över samtliga landslagskategorier klubben är mycket nöjda över detta då vi har en ambition att kunna hitta ett bra upplägg för samtliga spelare som är med på lägret.


ANMÄLER ER TILL SUMMERCAMP VECKA 24

ANMÄLER ER TILL SUMMERCAMP VECKA 25

ANMÄLER ER TILL SUMMERCAMP VECKA 26


Dagar/Veckor:
Vecka 24: onsdag 10 juni till fredag 12 juni (3 dagar). Sista anmälan: 31 maj
Vecka 25: måndag 15 juni till torsdag 18 juni (4 dagar). Sista anmälan: 7 juni
Vecka 26: måndag 22 juni till fredag 26 juni (5 dagar). Sista anmälan: 14 juni

Tider:
09.00-15.00 i hall varje dag.

För de som önskar samåkning sker denna från Odenplan med samling ca 08.20 på Odenplan och åter ca 15.30 på Odenplan. Mer info närmare inpå lägerstart.

Plats:
Liljeholmshallen, Mejerivägen 4, 117 43 Stockholm

För vem:
Alla oavsett klubb och tidigare erfarenhet är varmt välkomna och i anmälan anger alla vilken spelnivå de är på - allt för att vi ska kunna göra grupper och anpassa lägret så alla får ut så mycket som möjligt av det.

Utrustning:
Alla spelare tilldelas en tränings t-shirt. Eget racket tas med och klädseln som gäller är träningskläder. Glöm inte vattenflaska!

Kvällsaktivitet:
En av kvällarna under varje läger kommer spelarna tillsammans med ledarna efter avslutad träningsdag åka iväg på en kvällsaktivitet.

Kostnad:
Vecka 24: 1450 kronor
Vecka 25: 1950 kronor
Vecka 26: 2450 kronor

När anmälningen har tagits emot kommer en faktura att skickas ut per e-post.

Syskonrabatt:
Anmäler du flera syskon så får du en rabatt per syskon från det andra syskonet. Rabatten baseras på antal anmälda dagar - 1 dag = 50 kr, 2 dagar = 100 kr, 3 dagar = 150 kr, 4 dagar = 200 kr, 5 dagar = 250 kronor.

Lunch/mellanmål:
Lunch och mellanmål ingår i avgiften - allergivänliga alternativ finns - vänligen ange detta i formuläret!

ANMÄLER ER TILL SUMMERCAMP HÄR VECKA 24.

ANMÄLER ER TILL SUMMERCAMP HÄR VECKA 25.

ANMÄLER ER TILL SUMMERCAMP HÄR VECKA 26.


Md hemkop logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md japsko victas
Md nsk hemsida
Md meds
OFFICIELL LEVERANTÖR
Md adidas
Md rsz ica sabbatsberg large
Md handelsbanken
Md ica vanadis  2
Md olearys logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub