Allmän information (svenska)

OBS! För tillfället har vi sommaruppehåll. Vi får våra träningstider i början av juli och kommer att uppdatera träningstiderna då. Ni kan dock redan nu göra en intresseanmälan om ni inte vill anmäla er direkt till en grupp via detta formulär så får ni ett mail så fort träningstiderna för hösten 2021 är fastställda:

KLICKA HÄR FÖR ATT GÖRA EN INTRESSEANMÄLAN

Nedan finner ni lite information om NSK:s innebandyverksamhet. Har ni några frågor utöver det som anges nedan är det bästa att maila till oss.

TERMINER
Vår innebandyverksamhet pågår under följande perioder:
Hösten:
Lag/grupper 2011-2004 samt motionärsgrupper: Vecka 35-vecka 51 (ingen träning vecka 44, helgen vecka 51)
Grupper 2012-2013: Vecka 35-vecka 51 (ingen träning vecka 44, helgen vecka 51)
Grupper 2014: Vecka 37-vecka 51 (ingen träning vecka 44, helgen vecka 51)

Våren: Samtliga lag: Vecka 2-vecka 21(ingen träning 6-7 januari, vecka 9, vecka 15, annandag påsk 13 april, valborg 30 april, kristi himmelsfärd 21 maj)

INNEBANDYSKOLA 2021
Innebandyskolan är öppen för alla spelare födda 2015 och med vårt genomtänkta koncept erbjuder vi en kombination av teknikträning, rörelselekar och smålagsspel. Vi lär även barnen att ta hänsyn till varandra och att fungera i en grupp. Framför allt ser vi till att de har väldigt roligt. Innebandyskolan är en föräldraledd verksamhet och kräver föräldraengagemang för att verksamheten ska fungera.

TRÄNARE
I uppstartsåren (2015-2012) leds grupperna av föräldrar ideellt. När grupperna börjar spela seriespel tillsätts arvoderade tränare från klubben. Motionärsgrupper för vuxna är inte ledarledda.

AVGIFTER
Notera att man har tillåtelse att prova att träna ett par gånger innan avgifterna måste betalas. Fakturor skickas ut automatiskt vid anmälan men om ni efter provträningarna väljer att inte fortsätta, meddela detta till ansvarig på innebandy@norrtullssk.se.

Avgiften för spel per termin vid säsongsstart är (utöver medlemsavgiften på 300 kr för alla spelare):
Innebandyskola, födda 2014: 850 kr
Grupper 2013-2012: 1050
Seriespelande lag födda 2011-2004: 1450 kr
Träningsgrupp F05/06: 850 kr
Vuxengrupper: 750 kr

I avgiften ingår, beroende på ålder, täckning för tränare, hallhyra, försäkring, klubbadministration, material etc

KLÄDER
NSK har tillsammans med vår leverantör Länna Sport en webbshop där kläder inhandlas av spelarna själva (undantag nya spelare i innebandyskolan födda 2014*). Vi uppmuntrar alla spelare att bära NSK-kläder till och från samt på träningar och matcher. Matchtröja tilldelas spelare i seriespelande lag och lämnas ut av respektive lags ledare.

Ni beställer era kläder här: https://www.lannasport.se/sv/norrtullssk

Alla nya spelare i föreningen som anmäler sig till innebandyskolan får ett starkit. När ni anmäler er till innebandyskolan (födda 2014) väljer ni i formuläret storlek på startkitet. När avgiften är betalad skickar vi ut en värdekod till er via mail så att ni smidigt kan beställa hem startkitet till närmsta postombud. Spelare som redan fått ett startkit från föreningen sedan tidigare får endast innebandyglasögon.

UTRUSTNING

På träningar förväntas alla ha egen klubba, inomhusskor och skyddsglasögon.

LÄGER

NSK erbjuder en möjlighet att spela innebandy under i princip alla lov. Våra läger är ett utmärkt tillfälle att kunna få in mycket träning tillsammans med andra pingisintresserade spelare samtidigt som det är ett utmärkt och kul sätt att spendera sina lediga dagar med vänner - gamla som nya.

FRÅGOR
Har ni några ytterligare frågor så hör bara av er till oss så gör vi vårt bästa att försöka hjälpa er. Frågor rörande innebandy tas bäst på innebandy@norrtullssk.se

Md hemkop logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md logga dunross
Md japsko victas
Md adidas
Md fnd trademark cmyk pos horizontal 300dpi
Md rsz ica sabbatsberg large
Md nb logo black cmyk
Md esmg logo pos
Md sverige united
Md handelsbanken
Md ica vanadis  2
Md meds
OFFICIELL LEVERANTÖR
Md olearys logo norrtull
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub