Om NSK Bordtennis (svenska)

Norrtulls SK är innerstadsklubben som välkomnar alla pingisintresserade. Klubben är på stark frammarsch, både vad gäller breddverksamhet och elitsatsning.

Från att länge ha varit en klubb främst för en mindre grupp seniorer har vi de senaste fem-sex åren utvecklats till en klubb med över 200 medlemmar i regelbunden träning. De allra flesta är barn och ungdomar mellan 6 och 16 år.

Vi håller till i Vasa Real och Gustav Vasa Skola vid Odenplan, Liljeholmshallen samt nu också i Eiraskolan på Kungsholmen. Vi är Stockholms enda innerstadsklubb för pingis. Vi inom pingisen samarbetar och har ett gemensamt kansli med Norrtulls övriga sektioner, fotboll, innebandy, handboll och bandy.

Vi erbjuder bra träning för alla:
• nybörjare (barn i olika åldrar),
• de som vill spela någon gång i veckan,
• de som vill träna mycket och kanske göra en elitsatsning,
• seniorer, elit och motion.

På skolloven anordnas dagläger där även spelare från andra klubbar har möjlighet att delta.

Vår seniorverksamhet är en av Sveriges mest framgångsrika där även våra egna ungdomar nu börjar ta för sig. Både vårt Dam- och Herrlag spelar säsongen 2018/19 i Superettan. På herrsidan har vi även två lag i division 1 och ett i division 3. Därutöver har vi lag i Stockholms-serien, division 6 där våra yngre spelar tillsammans samt två lag i veteranserien både för erfarna och oerfarna spelare.

Vi anordnar två tävlingar varje år, Norrtullslaget på hösten och Stockholm Open på våren.

Det allra mest glädjande inom klubben just nu är det stora intresset för våra pingisskolor tio stycken när detta skrivs. Framtiden ser ljus ut för oss i Norrtulls SK.

Välkommen du också!

Md hemkop logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md logga dunross
Md japsko victas
Md adidas
Md fnd trademark cmyk pos horizontal 300dpi
Md rsz ica sabbatsberg large
Md nb logo black cmyk
Md esmg logo pos
Md sverige united
Md handelsbanken
Md ica vanadis  2
Md meds
OFFICIELL LEVERANTÖR
Md olearys logo norrtull
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub