Påskcamp 2020 (spelare födda 2003-2009)

NSK Påskcamp 2020 riktar sig till de spelare som är födda 2003-2009 och vill gå på ett läger med ännu högre fokus på fotbollsutvecklingen. Du ska träna i ett av våra extralag eller minst två gånger i veckan. Läs mer nedan

Anmälan:
Fyll i vårt formulär för att anmäla dig - du hittar det GENOM ATT KLICKA HÄR!

OBS! Notera att sista anmälan är söndag 30 mars och att det efter det inte tas emot fler anmälningar!

OBS 2! I år har vi också begränsat med platser per åldersgrupp för att säkra kvalitén - läs mer i anmälningsformuläret!

Dagar och tider:
Lägret arrangeras vecka 15 på påsklovet - måndag 6 april till onsdag 8 april och dagarna pågår 09.00-15.00.
Du väljer själv i anmälan antalet dagar ni vill vara med och det går såklart att vara med hela lägret eller enstaka dagar.

Plats:
Essinge IP

Upplägg:

Grupperna är baserade på ålder men kommer sedan att nivåindelas för att alla spelare ska utmanas på rätt nivå . Fokus på lägret ligger dels på att utvecklas som individer genom att utveckla varje spelares svagheter dels på att utvecklas som lag för att vara bättre förberedda för seriespelet. Vi hoppas därför att många ur samma lag anmäler sig.

Lägret leds av klubbens främsta och mest erfarna ledare. På plats till påsklovscampet har vi även en målvaktstränare.Efter lägret får alla deltagare en kortare skriftlig rapport med feedback för att kunna fortsätta utvecklas inom de områden som övats.

I tillägg till detta så kommer vi ha klubbens idrottspsykolog, Mikael Wallsbeck på plats en av dagarna för att hålla föreläsning för spelarna kring motivationsklimat. Syftet är att ge spelarna en förståelse på hur de kan hantera motgångar, hjälpa varandra och vilka metoder man kan använda sig av för att vara snälla mot sig själva och andra.

Utrustning:
Kom klädd i klubbens officiella träningskläder, ta med fylld vattenflaska. Klubben står för bollar i rätt storlek och av bra kvalitet. För NSK:are inköps material ni saknar inför lägret på vår webbshop: http://www.lannasport.se/sv/norrtullssk

Kostnad:
3 dagar - 1250 kr, 2 dagar - 850 kronor, 1 dag - 550 kronor
Vi fakturerar avgiften till de anmälda.

Syskonrabatt:

Anmäler man flera syskon så får man en rabatt per syskon från det andra syskonet. Rabatten baseras på summan 50 kr/dag

Lunch/mellanmål:

Lunch och mellanmål ingår för samtliga spelare och cateras. Allergivänliga alternativ finns och detta uppmärksammas om i anmälningsformuläret.


Md hemkop logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md japsko victas
Md nsk hemsida
Md meds
OFFICIELL LEVERANTÖR
Md adidas
Md rsz ica sabbatsberg large
Md handelsbanken
Md ica vanadis  2
Md olearys logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub