Höstlovsläger 2020 (spelare födda 2010-2014)

NSK Höstlovsläger är öppet för alla fotbollsspelare födda 2010-2014 och leds av klubbens ungdomsledare. Lägret riktar sig till alla spelare som vill ha en riktigt rolig höstlovsvecka och samtidigt förbättras på fotboll tillsammans med andra NSKare!

Plats och tid NSK Höstlovsläger

Vecka 44, måndag 26 oktober till fredag 30 oktober. Lägret pågår 09.00-16.00 varje dag. Vi kommer spela på Bellevue BP och/eller Norra Real BP.

Anmälan:

Fyll i vårt formulär för att anmäla dig - DU HITTAR DET HÄR!

OBS! I år har vi också begränsat med platser per åldersgrupp för att säkra kvalitén - detta innebär att det kan bli fullt och vi rekommenderar därför alla att anmäla snarast möjligt.

Upplägg:
Grupperna delas upp baserat på ålder och varje grupp har fasta ledare. Vi vill uppmärksamma er på att nivåindelning används av ledarna i vissa moment för att alla spelare ska utmanas på sin nivå. Sista lägerdagen avslutas med en poängjakt och prisceremoni.

Utrustning:

Alla NSK-spelare kommer klädda i officiella NSK-träningskläder. Benskydd, flaska, boll och skor likaså. Material som saknas inköpes här: http://www.lannasport.se/sv/norrtullssk

Kostnad:

5 dagar - 1800 kronor, 4 dagar - 1450 kronor, 3 dagar - 1100 kronor, 2 dagar - 750 kronor, 1 dag - 400 kronor

Syskonrabatt:

Anmäler man flera syskon så får man en rabatt per syskon från det andra syskonet. Rabatten baseras på antal anmälda dagar - 1 dag = 50 kr, 2 dagar = 100 kr, 3 dagar = 150 kr, 4 dagar = 200 kr, 5 dagar = 250 kr

Lunch/mellanmål:
Lunch och mellanmål ingår för samtliga spelare. Allergivänliga alternativ finns och detta uppmärksammas om i anmälningsformuläret. Mat kommer cateras och inte lagas av klubben för att hålla en hög kvalitet på maten.

DU HITTAR ANMÄLNINGSFORMULÄRET HÄR!


Md hemkop logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md japsko victas
Md nsk hemsida
Md meds
OFFICIELL LEVERANTÖR
Md adidas
Md rsz ica sabbatsberg large
Md handelsbanken
Md ica vanadis  2
Md olearys logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub