Anmälan Miniboll 2020 utomhus (födda 2016-2017)

Miniboll 2020 Utomhussäsong

Här hittar ni information och anmälan till NSK:s miniboll under utesäsongen. Vi ser fram emot att alla från inomhussäsongen tillsammans med många nya ska vara med oss nu utomhus! Miniboll riktar sig till de allra minsta fotbollsspelarna födda 2016 och 2017. Med en variation av lekfulla övningar förbättrar vi barnens motorik och koordination samtidigt som vi stimulerar ett intresse i fotboll. Vi lär även barnen att ta hänsyn till varandra och att fungera i en grupp. Men framförallt ser vi till att de har väldigt roligt! Alla träningar i minibollen leds av klubbens egna utbildade ledare

Träningstider

Träningarna pågår under april-oktober (v.17‐v.23 och v.34‐v.41) och det arrangeras avslutningar inför sommaren (v.24) och i slutet av säsongen (v.42) på söndag eftermiddag. Alla tisdagsträningar hålls på Bellevue BP. Träningarna är 55 minuter långa.

Tisdagar på Bellevue BP:

Kl. 16:00-17:00

Torsdagar på Bellevue BP

Kl. 16:00-17:00

Söndagar på Norra Real BP:

Kl. 12:00-18:00

Tiderna för minibollen är åldersbestämda på förhand. Vi vill på detta sätt kunna se till att åldersskillnaderna inte blir för stora och att alla deltagare ska känna att de får stimulerande och roliga träningar.

I samband med anmälan väljer ni också, tid och grupp (ålder & färg). Om ert barn vill spela med en/flera kompisar får ni prata ihop er så ni anmäler till samma dag, tid och grupp (färg).

Avgift

Kostnaden är endast 1100 kr. För nya medlemmar ingår en NSK träningströja. OBS! Notera att det inte ingår en NSK träningströja om ni redan hämtat ut en tidigare. Mer info om hur NSK träningströjan inskaffas kommer i bekräftelsemejl efter gjord anmälan.

Anmälan

Tisdagar klicka HÄR för att komma till anmälningssidan

Torsdagar klicka HÄR för att komma till anmälningssidan

Söndagar klicka HÄR för att komma till anmälningssidan

Hör av er till knattemini@norrtullssk.se om ni har några frågor.

Md hemkop logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md japsko victas
Md nsk hemsida
Md meds
OFFICIELL LEVERANTÖR
Md adidas
Md rsz ica sabbatsberg large
Md handelsbanken
Md ica vanadis  2
Md olearys logo
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub