Summercamp 2021 v.24 - Pojkcamp (spelare födda 2003-2010)

NSK Summercamp riktar sig till de spelare som är födda 2003-2010 och vill gå på ett läger med ännu högre fokus på fotbollsutvecklingen. Denna vecka har vi ett eget pojkcamp, där alla pojkar är på egen plan.

Notera att för spelare födda 2011-2015 finns också NSK Sommarläger - läs mer under fliken sommarläger 2021.

Anmälan:
Fyll i vårt formulär för att anmäla dig - du hittar det GENOM ATT KLICKA HÄR!

OBS! Enbart öppet för pojkar födda 2003-2010!

OBS 2! Notera att sista anmälan är en vecka innan lägret startar.

OBS 3! Vi ha begränsat med platser per åldersgrupp för att säkra kvalitén - detta innebär att det kan bli fullt och vi rekommenderar därför alla att anmäla snarast möjligt.

Dagar och tider:

Lägret arrangeras vecka 24 - måndag 14 juni till onsdag 16 juni och dagarna pågår 09.00-15.00.
Du väljer själv i anmälan antalet dagar ni vill vara med och det går såklart att vara med hela lägret eller enstaka dagar.

Plats:
Återkommer om plats närmare inpå lägret.

Upplägg:

Grupperna är baserade på ålder men kommer sedan att nivåindelas för att alla spelare ska utmanas och lyckas på rätt nivå. Fokus på lägret ligger dels på att utveckla spelarna individuellt men också som lag. Vi hoppas därför att många ur samma lag anmäler sig.

Lägret leds av klubbens främsta och mest erfarna ledare och målvaktstränare kommer vara på plats för att genomföra träning med målvakterna på plats.

Utrustning:
Alla NSK-spelare kommer klädda i officiella NSK-träningskläder. Benskydd, fylld vattenflaska och fotbollskor medtages. Material som saknas inköpes HÄR. Klubben står för bollar under campen.

Kostnad:

3 dagar - 1550 kr, 2 dagar - 1050 kronor, 1 dag - 550 kronor

Syskonrabatt:

Anmäler man flera syskon så får man en rabatt per syskon från det andra syskonet. Rabatten baseras på antal anmälda dagar - 1 dag = 50 kr, 2 dagar = 100 kr, 3 dagar = 150 kr. OBS! Efter anmälan går faktura ut automatiskt, för att använda syskonrabatten mejla fotboll@norrtullssk.se efter ni gjort anmälan. Så uppdaterar vi fakturan/fakturorna till rätt belopp.

Flerveckorsrabatt:
Vid anmälan till flera veckor erhålles en rabatt med 200 kr per vecka från den andra veckan. OBS! Efter anmälan går faktura ut automatiskt, för att använda flerveckorsrabatten mejla fotboll@norrtullssk.se efter ni gjort anmälan. Så uppdaterar vi fakturan/fakturorna till rätt belopp.

Lunch/mellanmål:

Lunch och mellanmål ingår för samtliga spelare. Allergivänliga alternativ finns och detta uppmärksammas om i anmälningsformuläret. Mat kommer cateras och inte lagas av klubben för att hålla en hög kvalitet på maten som serveras.

Vid frågor, hör av till fotboll@norrtullssk.se

Md hemkop logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md logga dunross
Md japsko victas
Md adidas
Md fnd trademark cmyk pos horizontal 300dpi
Md rsz ica sabbatsberg large
Md nb logo black cmyk
Md esmg logo pos
Md sverige united
Md handelsbanken
Md ica vanadis  2
Md meds
OFFICIELL LEVERANTÖR
Md olearys logo norrtull
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub