Sommarläger v.24 - info till deltagare

Här nedan är information till deltagare inför sommarlägret vecka 24.

Plats

Födda 2011 och 2012: Bellevue BP

Födda 2013: Haga BP

Födda 2014 och 2015: Norra Real BP

Längst upp på denna sida ser ni planfördelning med exakt plats på planen vart varje grupp samlas.

Samling första dagen
Första dagen kommer en av ledarna på plats stå vid mittpunkten planen och visa vart ens grupp samlas. Så alla hittar rätt grupp och plats på planen där gruppen kommer hålla till. Sedan kommer varje grupp samlas och ledarna inleder sommarlägret med kort info om lägret och sen får varje deltagare sitt material (tröja och boll). Samlingen sker 09.00 så se till att vara där senast 08.55!

Tider
Lägret pågår måndag 14 juni till fredag 18 juni. Lägerdagarna håller på mellan 09.00 och 16.00. Barnen lämnas alltså vid 09.00 på planen. Dagen avslutas 16.00 och då sker hämtning vid samma plan. Om ert barn får gå hem själv ska det meddelas till gruppens ledare. Alla deltagare/förälder måste säga till gruppensledare innan man blir hämtad eller går hem. Så ledaren kan bocka av och hålla koll.

Material
Första dagen får alla deltagare ett lägerpaket innehållande fotboll och t-shirt. Det är viktigt att ni tar med er detta varje dag. I övrigt är det klubbens officiella träningskläder som gäller för NSKare - mer info HÄR. Benskydd, skor och fylld vattenflaska/flaskor medtages.

OBS! Material tilldelas enbart en gång under sommaren – deltar ett barn på fler lägerveckor ges bara material ut första veckan.

Dåligt väder
Se till att varje deltagare har med sig ombyte utifall att det börjar regna eller blir kallt.

Lunch/mellanmål/vatten
Lunchen sker genom catering och mellanmål i form av frukt serveras till alla
deltagare. För alla som anmält specialkost p.g.a allergier/andra restriktioner finns det passande mat – är ni osäkra eller har glömt att anmäla allergi mejla oss gärna så registrerar/dubbelkollar vi. Luncherna och mellanmål serveras och äts utomhus. Maten levereras i värmeboxar så maten hålls varm och fräsch.

Viktigt att alla deltagare har med ordentligt med vatten. Det kommer finnas vattendunkar nere på planerna men ingen tillgång till vattenkran.

Tillgång till toalett finns vid varje plan (holkentoalett) men ej med dricksvatten.

Betalning
Säkerställ att ni har betalat för lägret innan start så att alla kan delta när vi startar. Har ni inte fått fakturan eller har frågor mejla oss på fotboll@norrtullssk.se

Kontakt
För att komma i kontakt med oss på lägret når ni oss enklast genom att skicka mejl till fotboll@norrtullssk.se. Om det är mer akut ring till kansliet på 073-268 82 93. Telefonen kommer vara bemannad kl. 09:00-16:15.

Mvh
David - NSK Fotboll

Md hemkop logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md logga dunross
Md japsko victas
Md adidas
Md fnd trademark cmyk pos horizontal 300dpi
Md rsz ica sabbatsberg large
Md nb logo black cmyk
Md esmg logo pos
Md sverige united
Md handelsbanken
Md ica vanadis  2
Md meds
OFFICIELL LEVERANTÖR
Md olearys logo norrtull
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub