Arbeta hos oss

Norrtulls Sportklubb söker ungdomsledare

Norrtulls SK, Vasastans ledande och mest populära idrottsklubb, har växt från 600 till 2 200 spelare på bara fem år. Vi vill nu stärka vår organisation ytterligare genom att få in engagerade ledare till vår verksamhet.

Klubbens värderingar:

· Alla får vara med

· Alla är lika värda

· Alla på egna villkor

Vi söker ledare för våra spelare från sex år och äldre i fotboll, handboll och innebandy. Vi letar efter dig som vill skapa bra förutsättningar för alla barn och vill vara med och stärka vår organisation. Vi söker för tillfället två olika ledarroller.

För de yngre barnen söker vi tränare som är bra med barn och som delar klubbens värderingar. Vi föredrar att du har tidigare erfarenhet som tränare eller att du tidigare har arbetat med barn, men det är inget krav. Detta är ett perfekt extrajobb - du kanfå pass från en timme till flera tillfällen i veckan.

För de äldre barnen söker vi dig med lite mer erfarenhet som ledare. Din roll blir att genomföra, planera och utveckla laget i träningar och matcher. Du får arbeta i en utvecklande miljö tillsammans med spelare och tränare samtidigt som du har en stor frihet i att utveckla verksamheten. Din målsättning är att skapa bästa möjliga förutsättningar för samtliga spelare där du balanserar spelarnas olika ambitionsnivåer. Denna roll är en möjlighet för tränare som har visioner och ambitioner och vill göra sitt yttersta för att uppfylla dessa.

Ersättning: timlön utgår.

Verkar det intressant?


Skicka in en ansökan till kansli@norrtullssk.se

Md hemkop logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md logga dunross
Md japsko victas
Md adidas
Md fnd trademark cmyk pos horizontal 300dpi
Md rsz ica sabbatsberg large
Md nb logo black cmyk
Md esmg logo pos
Md sverige united
Md handelsbanken
Md ica vanadis  2
Md meds
OFFICIELL LEVERANTÖR
Md olearys logo norrtull
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub