Fotbollsavslutning för våra yngsta medlemmar

Publicerad 2020-10-27 13:52
Img 1259
​Söndagen den 18/10 avslutades utomhussäsongen för spelarna i NSK:s Miniboll och Knatteskola. Eftersom vi hade ett rekordstort antal deltagare var avslutningen uppdelad mellan Norra Real och Bellevue. Vädret var "friskt", men det hindrade inte det goda humöret hos deltagarna.

Efter lek och spel bjöd Hemköp Torsplan på saft och nybakade bullar - mycket uppskattat efter en timmas kämpande!

På Bellevue fanns Handelsbanken Vanadisplan på plats för att hjälpa till med servering av fika till barnen och de hade med sig presenter. Banken hade även givit ett ekonomiskt bidrag till avslutningen som finansierar inköp av medaljerna. Ett stort tack till Hemköp Torsplan och Handelsbanken Vanadisplan för att ni hjälpte oss göra avslutningen så lyckad.

Nu börjar snart inomhussäsongen för Knatte och Mini. Om Du vill anmäla ditt barn till fortsatt rörelseglädje och gemenskap under vintern:

Mer information och anmälan till inomhussäsongen för MINIBOLL (födda 2016 & 2017) hittar ni här: https://member.myclub.se/pub/forms/7606/kdc99bjT8c/

Mer information och anmälan till inomhussäsongen för KNATTESKOLAN (födda 2014 och 2015) hittar ni här: https://member.myclub.se/pub/forms/7607/qd0fHY03Lf/

Md hemkop logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md logga dunross
Md japsko victas
Md adidas
Md fnd trademark cmyk pos horizontal 300dpi
Md rsz ica sabbatsberg large
Md nb logo black cmyk
Md esmg logo pos
Md handelsbanken
Md ica vanadis  2
Md meds
OFFICIELL LEVERANTÖR
Md olearys logo norrtull
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub