Hemköp Torsplan erbjuder e-handel - med rabatt för NSK-are!

Publicerad 2021-04-14 13:27
Hemkop logga
NSK:s sponsor Hemköp Torsplan erbjuder nu e-handel med varor från butiken. Vi bokade möte med butikschefen Andreas Wehler och färskvaruchefen Jonas Otter för att få veta mera. Och missa inte rabatten på 250 kr för Dig som håller på NSK.

NSK: E-handel låter ju som något i tiden – men hur fungerar det i er butik?

Andreas: Vår e-handel är av typen "click n collect". Det innebär helt enkelt att kunden sitter hemma och i lugn och ro bestämmer vilka varor som behövs till veckan eller under helgen. Varorna plockas av vår personal och kan hämtas upp i butiken.

NSK: Så man går bara in på Hemköps websida och handlar?

Jonas: Ja, man klickar på E-handla och väljer de varor man vill ha och bestämmer sedan när de ska hämtas i butiken. Varorna finns packade dagen efter om beställningen skickas före midnatt, men det går att få dem redan samma dag mot en liten avgift. Och vi har gratis parkering för den som storhandlar – säg bara till i kassan om att få en voucher.

NSK: Har lanseringen av e-handeln koppling till Corona-pandemin?

Jonas: Nej, egentligen inte men det är klart att kunder som vill begränsa tiden i butiken, eller får hjälp av en anhörig med upphämtningen av varor har nytta av möjligheten att klicka och hämta. Vår huvudsakliga målgrupp är den aktiva familjen som genom att e-handla hos oss skapar mer tid för familjens gemensamma aktiviteter. Till denna kategori hör ju många av NSK-familjerna.

NSK: Så att handla via webben bör passa våra medlemmar?

Andreas: Absolut – ett av butikens övergripande mål att stödja familjer som vill handla bra mat från de bästa producenterna. Möjligheten till e-handel är ett sätt att förenkla vardagen för NSK-are. Och eftersom Hemköp Torsplan har ett nära samarbete med NSK vill vi erbjuda era supportrar rabatt på de tre första köpen. Om ni handlar för minst 1000 kr drar vi av 250 kr när rabattkoden NSK250 används.
Kansliet
Md hemkop logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md logga dunross
Md japsko victas
Md adidas
Md fnd trademark cmyk pos horizontal 300dpi
Md rsz ica sabbatsberg large
Md nb logo black cmyk
Md esmg logo pos
Md sverige united
Md handelsbanken
Md ica vanadis  2
Md meds
OFFICIELL LEVERANTÖR
Md olearys logo norrtull
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub