NSK inleder sin eSport-satsning med FIFA

Publicerad 2021-03-24 20:43
Nskesportig
Nu tar NSK klivet in i den digitala världen med sin eSport-satsning med FIFA. Föranmäl dig nu!

Föranmäl er på nsk.gg/foranmalan för att säkra er plats i NSKs FIFA-satsning!

Intresset för digital sport har vuxit rekordartat under ett antal år, och marknaden väntas växa med 25% årligen under de kommande sju åren. NSK ser en möjlighet att kliva in i framtidens föreningsidrott och inleder ett eSportsprojekt med en FIFA-satsning för alla åldrar. Verksamheten kommer präglas av välstrukturerade träningar och turneringar, ett tydligt sammanhang och möjligheter att utvecklas snabbt på sina egna villkor. Vår ambition är att utveckla en bred och jämställd verksamhet som kombinerar eSport med fysisk aktivitet samt ett socialt umgänge och som tillgodoser en mängd olika behov, vilket går att läsa mer om på nsk.gg/omoss.

"Verksamheten kommer präglas av välstrukturerade träningar och turneringar, ett tydligt sammanhang och möjligheter att utvecklas snabbt på sina egna villkor"

Spelare som blir en del av NSKs satsning kommer få ett eSport-sammanhang, med möjligheter att umgås och spela med andra som också har ett driv att utvecklas. Varje vecka kommer spelhäng anordnas av kunniga ledare, och för den som vill ha en boost i utvecklingen kommer det att finnas möjligheter till privat coachning av utbildade FIFA-ledare. Mer information om verksamheten och anmälan finns på eSport-sektionens hemsida nsk.gg.

Vill du eller någon du känner gå med?
Vi är fortfarande i en inledande fas och det återstår en hel del detaljer innan vi förhoppningsvis går live om 1-2 månader. Men redan nu kan du föranmäla ditt intresse att bli en del av NSKs FIFA-community. Anmäl intresse på nsk.gg/foranmalan

Känner du någon som vill bli ledare?
Känner ni någon högt rankad och kunnig FIFA-spelare, som har ett starkt driv och skulle passa som coach? Tidigare ledarerfarenhet krävs ej, då vi utbildar och certifierar alla ledare! Anmäl intresse på nsk.gg/ledare.

Vill du vara med och utveckla vår eSport-satsning?
Om ni skulle kunna tillföra till verksamheten på annat vis, i ett Advisory Board eller genom marknadskännedom: hör av er via kontaktvägarna nedan! Vi är tacksamma för all hjälp att utveckla verksamheten i detta tidiga skede.

Frågor, kommentarer eller andra inspel? Tveka inte att höra av er!

Jonatan Lamy
Sektionsansvarig eSport

nsk.gg
jonatan.lamy@norrtullssk.se
+46 (0)70-433 07 87

Md hemkop logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md logga dunross
Md japsko victas
Md adidas
Md fnd trademark cmyk pos horizontal 300dpi
Md rsz ica sabbatsberg large
Md nb logo black cmyk
Md esmg logo pos
Md sverige united
Md handelsbanken
Md ica vanadis  2
Md meds
OFFICIELL LEVERANTÖR
Md olearys logo norrtull
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub