Öppna träningar i Vasaparken i samarbete med ICA Sabbatsberg

Publicerad 2021-06-24 09:18
203348645 953275452129481 7344071929019479350 n
För andra året i rad erbjuder NSK öppna träningar varje vardag under hela juli. Kom ner och kör med oss!

I samarbete med ICA Sabbatsberg och Stockholms Stad är alla spelare i åldrarna 7-18 år som är hemma i juli under veckor 27-30 välkomna ner till Vasaparken (för barn upp tom 10 år behöver föräldrar närvara). Under ledning av våra två tränare, Johan Höglund (tränare P07) och Elias Qalandari (tränare F08), så kör vi två pass varje vardag kl 10-12 & kl 13-15. Ingen föranmälan krävs utan att det är bara ta med sig sin boll och dyka upp!

Träningarna sker i samarbete med ICA Sabbatsberg som de senaste åren givit ekonomiskt stöd till flera av klubbens satsningar. Vi bokade möte med handlaren Patrik Andersson som äger butiken tillsammans med sin kompanjon Garth Dupree.

NSK: Varför stödjer Du och Garth NSK:s verksamhet?

Patrik: Vi tycker om bredden i klubbens verksamhet och att alla barn är välkomna att idrotta. Just möjligheten att stötta arbetet för bra hälsa för många barn i Vasastan är viktig för oss. Vi är också engagerade Barnens Ö i samarbete med flera andra ICA-handlare i Stockholm och prioriterar därför bredd före elit. Många av våra medarbetare gillar att träna och grunden för detta är ofta att de idrottat som barn. Och kollegorna i butiken gillar att vi ger stöd till NSK.

NSK: Hur ser din egen idrottsbakgrund ut?

Patrik: Jag är uppväxt på Ekerö och spelade både fotboll och hockey i Ekerö IK. Jag spelade hockey upp till 17 års ålder och hade förmånen att möta lag från hela Sverige och vi gjorde även en resa till USA med laget. Alla mina fyra barn har idrottat – inte minst spelat fotboll – och jag var då engagerad som ledare.

NSK: Du har väl varit handlare i många år – på vilket sätt har dagligvaruhandeln förändrats?

Patrik: Jo, det stämmer. Jag är kanske en typisk ICA-handlare på det sätt att jag började i branschen som ung. Min första butik öppnade jag i Södertälje när jag var 26 år och här på Dalagatan verkar vi sedan 2009. Kärnan i jobbet är densamma sedan jag började som handlare. Att möta kunderna i butiken och ha en dialog om stort och smått är det fina med mitt jobb. Vi möts och pratar om allt från bra mat till livets glädjeämnen och utmaningar. Men den största förändringen är tveklöst digitaliseringen av handeln.

NSK: Tror Du att den fysiska butiken kommer spela ut sin roll i framtiden?

Patrik: Det är nog ingen tvekan över att andelen köp på nätet kommer att öka. Men jag tror att butikens möjlighet att ge kunderna upplevelser och skapa inspiration kommer ha en viktig roll i många år.

NSK: Du har varit ICA trogen i alla år – har Du aldrig varit sugen på att bli Konsumföreståndare?

Patrik: Coop liksom Axfood och Lidl gör mycket som är bra, men för mig skulle det i så fall vara att driva en franchisebutik i egen regi. Jag är van att vara "egen handlare" så alternativet att vara anställd butikschef lockar mig inte.

NSK: Är inte ICA Sabbatsberg en stor butik i kategorin Supermarket?

Patrik: Det finns ett antal kriterier uppställda när ICA kategoriserar butikerna. Mot vissa av dem, t ex omsättning och sortiment, är vi stora nog att vara en Kvantumbutik men mot andra kriterier är vi inte det. Garth och jag är nöjda med att driva en välsorterad Supermarket och det viktigaste för oss är att kunderna trivs i butiken.

NSK: Har Du något tips att ge till barnfamiljer som har ont om tid för att handla middagsmat?

Patrik: ICA:s matkassar är utformade just för att förenkla vardag och helg för den aktiva familjen. Vi har många olika kassar som alla skapar goda och näringsriktiga måltider.

Md p.a
Patrik Andersson, ICA Sabbatsberg
Md hemkop logga
Md l nnasport med webadress
W E B B S H O P
Md logga dunross
Md japsko victas
Md adidas
Md fnd trademark cmyk pos horizontal 300dpi
Md rsz ica sabbatsberg large
Md nb logo black cmyk
Md esmg logo pos
Md sverige united
Md handelsbanken
Md ica vanadis  2
Md meds
OFFICIELL LEVERANTÖR
Md olearys logo norrtull
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub